Vi behöver samla in 70 000 kronor på 17 dagar

2010-04-15 12:15:31
Efter två veckor av april har Rättvisepartiet Socialisternas och Offensivs ekonomikam-panj nått 14 procent av målet.
Två veckor återstår och rejäla krafttag behövs.

Flera små och stora bidrag har skickats in till ekonomikampanjen från medlemmar och sympatisörer under de senaste veckorna. Flera personer har också tagit prenumeration på Offensiv. Sedan förra veckan har 40 personer börjat prenumerera, 28 av dem har tagit en ”lång prenumeration”, det vill säga för minst ett kvartal.
Målet för prenumerantkampanjen som RS och Offensiv har är att sälja 200 långa prenumerationer till den 1 maj. Hittills har vi sålt 109 stycken.
Totalt ligger ekonomikampanjen nu på 11 509 kronor och 304 sålda Offensiv. Det är långt ifrån tillräckligt om vi ska nå målet på 80 000 kronor för april. Av det har Göteborgs partiföreningar fått in 3 232 kronor, bland annat på den antirasistiska demonstration som ägde rum i söndags.
Vill man stödja Rättvisepartiet Socialisternas arbete och kamp kan man sätta in ett bidrag på PG 87 96 49-2, eller ta en prenumeration på Offensiv. Skicka då e-post till prenumerant@socialisterna.org.

Lina Thörnblom

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!