”Vi trappar upp kampanjen”

2011-04-25 10:49:11
Det har varit fortsatt bra stöd till kampanjen och vi har nu samlat in 2 532 namn mot privatiseringen av Högdalens simhall.

Under ett möte på tisdagen den 12 april, som hölls på initiativ av Rättvisepartiet Socialisterna, där boende i Högdalen också deltog, samlades förslag in för det fortsatta arbetet.
En knapp som stöd för simhallen har designats och har va­rit ett lyft för kampanjen. En ar- gumentlista har gjorts, som även ska fungera som flygblad, kommer att delas ut på torget och i folks brevlådor.
Vi fortsätter med namninsamlingen i Högdalen. Den 4 maj öv­erlämnas protestlistorna till det ansvariga borgarrådet Regina Kevius (M) utanför stadshuset. Innan dess ska framför allt lokalmedia kontaktas.

Datum:

27 april: Planeringsmöte inför överlämnandet (Högdalen).
4 maj: Överlämning av protestlistor (utanför stadshuset).

Det mest troliga är att det kommer att ta lång tid innan politikerna sätter sin plan i verket. Det är därför viktigt att hålla uppe intresset under hela kampanjen. Därför tänker vi långsiktigt och planerar att hålla fler protestmöten längre fram.
Natalia Medina

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!