Dags för ekonomisk slutspurt!

2014-11-27 15:52:24
Det är mindre än en vecka kvar av november och Ekonomikampanjen ligger på 54 667 kronor. Det är fullt möjligt att nå målet på 80 000 kronor om vi gör en extra satsning med fler och längre aktiviteter denna helg samt insamlingar på veckans partiföreningsmöten.

Mellansverige och Sydsverige, två distrikt som redan förra veckan var långt över sina målsättningar, har gått framåt även den här veckan. I Eskilstuna såldes under helgen åtta exemplar av Per-Åke Westerlunds bok från Kungsan till Kärrtorp och sju Offensiv.
I Syd beror det höga resultatet bland annat på ett bidrag från en RS-medlem i Skåne.

Norrbotten har haft en högre takt den här veckan än exempelvis Mellannorrland och Västsverige, och de behöver fortsätta att hålla den även den kommande veckan. För partiföreningarna i Stockholm och Haninge ser det ut att bli ett ganska normalt resultat – vilket innebär höga ekonomiresultat.
Hittills i november har vi sålt 716 lösnummer och 87 prenumerationer på Offensiv, varav 46 prenumerationer via autogiro. Vi behöver få in fler prenumerationer via autogiro då det är vår stabilaste inkomstkälla. Om du vill teckna en prenumeration, e-posta till offensiv@socialisterna.org eller ring 08-605 94 00. Man kan också ge bort prenumerationer – den perfekta julklappen. ■