1 400 kr från målet i augusti

2012-09-05 11:53:49




Rättvisepartiet Socialisternas och Offensivs ekonomikampanj för augusti gjorde ett stort ryck under månadens sista vecka; från 50 000 kronor till 78 628 kronor. Detta beror på många bra aktiviteter, tidningsförsäljningar och sålda prenumerationer på Offensiv.

Den region som ökade sitt resultat mest procentuellt var Skåne, som gick från 110 kronor till 3 333 kronor sista veckan. RS kampanjar nu inför Välfärd utan vinsts demonstration den 17 september; dagen före Riksdagens öppnande.
Förra helgen var en helg av många politiska aktiviteter. Medlemmar deltog i lördags på Socialistiskt Forum i Gävle, Area Turns Red i Stockholm och Regnbågsfestivalen i Malmö.
Under Regnbågsfestivalen såldes tidningar och annat material för totalt 521 kronor, där bland annat 6 Upp till hbt-kampspamfletter ­ingick. På Socialistiskt Forum i Gävle ­såldes 10 prenumerationer på Offensiv. 20 tidningar såldes, och totalt 551 kronor samlades in.
Ekonomikampanjen ligger under tisdagen på 9 732 kronor av ett mål på 80 000 kronor. Det är en bra början på september, och i samband med kampanjen för Välfärd utan vinst kommer det att fortsätta att öka i snabb takt.
Louise Strömbäck

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!