130 sålda prenumerationer i september

2013-10-08 11:08:46




Under den gångna helgen hölls det många olika aktiviteter. I lördags deltog Rättvisepartiet Socialisterna (RS) bland annat vid invigningen av Hammarparken i Hammarkullen, Göteborg.

Öppnandet av parken är någonting positivt i en ort med kamptradition, och RS kampanjade där mot stängningen av Hammarbadet som politikerna planerar.
Där såldes det 43 Offensiv och 2 nya prenumerationer på tidningen, och totalt samlades det in 1 080 kronor till ekonomikampanjen.
RS Göteborg deltog även på en demonstration mot polisens registre­ring av romer under söndagen.
Helgens aktiviteter samlade totalt in 8 723 kronor till septembers ekonomikampanj.
Det innebär att kampanjen, som nu har avslutats, landade på 54 652 kronor.
Det är en bit från målet på 80  000 kronor. Totalt såldes det 1 440 Offensiv under september, samt 130 nya prenumerationer på tidningen. Det här numret av tidningen går därmed ut till 2 177 prenumeranter!
Men vi vill naturligtvis nå ut till ännu fler. Vill du som läser detta ta en prenumeration på Offensiv, eller ge ett bidrag till ekonomikampanjen, kan du enkelt göra det. Bidrag kan sättas in på PlusGiro: 87 96 49-2.
Vill du prenumerera kan du läsa mer om hur man gör på www.socialisterna.org.

Louise Strömbäck

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!