20 000 kr kvar till målet

2007-09-26 16:11:13
Förra tisdagen (18 september) kunde vi se höjdpunkten (än så länge) av kampen mot den nya högerregeringens attacker. Demonstrationer hölls över hela landet och vi kunde sälja många tidningar till de protesterande.
I Stockholm samlades det in hela 9 176 kronor, såldes det 418 Offensiv och 29 prenumerationer! Även i resten av landet var stödet bra.

Det här gör att Rättvisepartiet Socialisternas och Offensivs ekonomikampanj nu befinner sig på 61 685 kronor av ett mål på 80 000.
Detta är bättre än vid samma tidpunkt de senaste månaderna.
Hittills i september har vi också sålt hela 2 249 Offensiv.
När detta skrivs återstår en vecka av september månad, och det ska inte vara något större problem att få in de resterande drygt 20 000 kronorna med tidningsförsäljningar och informationsbord på skolor under veckan.

Lina Thörnblom

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!