20/10: Ny protest mot surrogatindustrin

2018-10-17 11:38:21
Ännu en protest kommer att anordnas mot den kvinnoförtryckande surrogatindustrin den 20 oktober kl 12 i centrala Stockholm.
RS och Offensiv uppmanar alla att sluta upp. Info om exakt tid och plats kommer efter tidningens pressläggning upp på Facebookeventet Demo mot Surrogatindustrin sthlm lördag 20/10.
Det är organisationen Families Through Surrogacy, som ”stöttar och ger rådgivning” angående surrogatmödraskap, som anordnar ett internationellt evenemang i Stockholm. 
Evenemanget pågår under hela dagen med olika seminarier för att marknadsföra och informera potentiella kunder om hur man går till väga för att beställa ett barn.
Surrogatindustrin är handel med kvinnor och barn, och trots att surrogatmödraskap inte är tillåtet i Sverige finns det företag som ordnar kontakt med köpare i Sverige och utsatta kvinnor i andra länder. Slut upp och protestera den 20/10!

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!