21 prenumerationer förra helgen

2011-02-09 11:44:17
Första helgen i februari innehöll demonstrationer till stöd för revolutionerna i Nordafri­ka. Det innebar att vi fick fle­ra nya prenumeranter på Of- fensiv som varje vecka följer utvecklingen ur ett socialistiskt perspektiv.

Totalt såldes 21 prenumerationer och 315 lösnummer av Offensiv under helgens aktiviteter. Det gav sammanlagt 10 513 kronor.
Målet för februari månads ekonomikampanj är 70 000 kronor.

Nu ligger vi på 12 458 kronor, alltså på 17 procent.
Februari är en kortare månad
och under den kommande helgen hålls Rättvisepartiet Socialisternas kongress, vilket innebär färre aktiviteter.
Flera demonstrationer kommer emellertid också att äga rum, i vilka RS deltar, vilket i sin tur leder till sålda tidningar och annat material.
På kongressen kommer även kongressinsamlingen att äga rum.
Vill du vara med och bidra till RS arbete och kommande kamp både lokalt, runt om i landet och internationellt så sätt in ditt bidrag på PlusGiro 87 96 49-2 och märk bidraget ”kongressinsamling”. Både små och stora bidrag är så klart välkomna.
Lina Thörnblom

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!