25 000 kvar till målet

2013-05-22 14:15:41
Med bara dryga en vecka  kvar av månaden ligger maj månads ekonomikampanj ganska bra till, med 55 764 kronor av ett mål på 80 000 kronor under tisdagen den
21 maj.


Rättvisepartiet Socialisterna (RS) och Offensiv fortsätter kampanjerna för rätten till asyl och mot vinster i välfärden, som får fortsatt stöd på gator och torg.
RS har deltagit på manifestationer mot våld i förorterna, till svar på skottlossningarna både i Husby i Stockholm och i Hammarkullen i Göteborg. RS svar är ett utplånande av fattigdom och klassklyftor och en upprustning av förorterna med fler bostäder, jobb och ungdomsverksamhet.
RS Stockholm hade sitt årsmöte i söndags, där en insamling hölls som gav totalt 4 654 kronor, varav 1 954 kronor hittills har kommit in.

Den gångna helgens aktiviteter samlade totalt in 8 602 kronor. 209 Offensiv såldes samt 14 nya prenumerationer på tidningen. Med kommande ekonomihelg kan vi nå målet om vi kämpar hårt.
Vi tar naturligtvis tacksamt emot bidrag från våra läsare också!

Vill du ge ett bidrag till RS/Offensivs ekonomikampanj kan du sätta in valfri summa pengar på PlusGirokonto 87 96 49-2. Märk insättningen med ”ekonomikampanjen”.
Louise Strömbäck

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!