29 924 kr under första veckan

2013-05-09 08:27:07
Rättvisepartiet Socialisternas och Offensivs ekonomikam-panj för maj månad har fått en väldigt bra start.
Detta beror till stor del på det fantastiska resultatet från 1 maj-demonstrationerna runt om i landet.
Ekonomikampanjen ligger under tisdagen på 29 924 kronor, ett mycket bra resultat under månadens första vecka!


Under den gångna helgen kampanjades det för välfärd utan vinst, med sikte på den stora demonstrationen i september utanför riksdagen.
Helgens ekonomiarbete samlade totalt ihop 3 460 kronor till ekonomi­kampanjen. Totalt såldes det 106 exemplar av Offensiv samt 4 prenume­rationer på tidningen.
Under 1 maj såldes det 53 nya prenumerationer på Offensiv, vilket innebär att det här numret kommer hem till 2 218 personer.
Men vi vill alltid att fler ska prenumerera på tidningen.

Har du som läser detta inte ännu en prenumeration på Offensiv så kan du enkelt skaffa en. Skicka e-post till prenumerant@socialisterna.org, eller sätt in pengar på PlusGirokonto 87 96 49-2. Läs mer på www.socialis­terna.org. Det kostar bara 30 kronor i månaden – börja prenumerera redan idag!
Louise Strömbäck

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!