394 fler får Offensiv i brevlådan

2009-06-10 14:33:50
Under valkampanjen för ArbetarInitiativet har vi också fått 394 nya prenumeranter på Offensiv. Många är på en månad, under kampanjen, men en del är också autogiro.

Offensiv har fått rejält med beröm för valbevakningen. ”Ett supernummer”, skrev en prenumerant till redaktionen om förra veckans 16-sidiga tidning. En arbetare som köpte tidningen sa att han skulle byta ut sin nuvarande dagstidning mot Offensiv.
Precis som under valet behövs det ett socialistiskt alter­nativ. De nya prenumeranterna får denna eller nästa vecka en påminnelse om prenumerationen. Man kan använda inbetalningskortet eller också kan man ringa 08-605 94 03 eller e-posta till prenumerant@socialisterna.org
Ekonomikampanjen för juni ligger på drygt 10 000 kronor. Det är vad Rättvisepartiet Socialisterna och Offensiv hittills dragit in under månaden. Målet för juni är 70 000 kronor.
Vi behöver nu rejäla bidrag från t ex den skatteåterbäring som en del får nu innan midsommar. Från valinsamlingen, som kom ut med brev i Offensiv för två veckor sedan, har vi fått flera bidrag på mellan 100 och 500 kronor.
Stort tack till alla som skickat in hittills. Vårt PlusGirokonto är 87 96 49-2.
Per-Åke Westerlund

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!