Anslut dig till kampen

2016-08-17 12:28:56
Partiföreningen i Stockholm Sydost har nu tagit ledningen då de tillsammans lovade 5 600 kronor till insamlingen på sommarlägret som ägde rum i helgen. Totalt gavs 22 450 kronor i bidrag, medan de två kampanjtillfällena som skedde under lägrets gång gav ytterligare 622 kronor tillsammans med 19 sålda tidningar och en ny prenumeration.

Resultaten från bokbordet och kiosken gav också en hel del klirr i kassan, vilket betyder att ekonomikampanjen nu ligger på 27 487 kronor.
Helgens resultat utgör ett välkommet tillskott till ekonomikampanjen, men vi är fortfarande ganska långt ifrån målsättningen på 80 000 kronor. Ett verkligt ekonomiryck kommer att behövas nu under andra hälften av augusti om vi ska ha någon chans att komma ikapp igen. RS och Offensiv kommer att delta i och ta initiativ till viktiga kampanjer och strider den kommande tiden. Därför behöver vi fler som deltar i våra olika aktiviteter och försäljningar. Alla som stödjer oss är välkomna till att delta.

Även om man inte kan delta på aktiviteterna är det fortfarande möjligt att bidra till ekonomikampanjen. Gör det genom att Swisha ett belopp till 123-240 32 85 eller genom att SMS:a ”Offensiv 100” till 72550.
Det fungerar också att sätta in pengar på PlusGiro 87 96 49-2. Tack! ■


Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

Coronaviruskrisen har slagit till hårt med både en hälsokris och ekonomisk kris. Hundratusentals kastas ut i arbetslöshet och osäkerhet, samtidigt som högerpolitiken har lämnat vården, äldreomsorgen och hela samhället extremt sårbart för en pandemi.

Nu mer än någonsin behövs en röst som försvarar arbetares rättigheter, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!