Årets julklapp

2008-12-17 13:18:51
Sedan förra veckans Offensiv har vi nu ökat med 73 autogiroprenumeranter och vi ligger nu på 222 av målet på 300 nya autogiroprenumeranter till den 6 januari och nu kommer vi in på slutspurten med kort om tid kvar.

Den bästa dagen hittills i kampanjen var den 15 december, då 21 personer tecknade en autogiroprenumeration. Och det är med den takten vi måste fortsätta för att vi ska kunna nå må­let.
Offensiv är Rättvisepartiet Socialisternas tidning som ges ut en gång i veckan. Genom att sälja tidningen finansierar vi de kampanjer som vi driver. Kampanjer mot utvisningar, mot rasism och nazism, mot våld mot kvinnor, vi tar kamp mot regeringen och dess högerpolitik och attacker för mer pengar till vård, skola och omsorg. De här kampanjerna följs varje vecka upp i Offensiv. Men vi skriver också om de varsel som ständigt ökar i den kris som orsakats av kapitalister och pampar, om nazist­attackerna som har ägt rum den senaste tiden och vad som tas upp i kommunfullmäktige på de or-ter där vi har man- dat. Offensiv tar upp det som andra media inte nämner.
Genom att prenumerera stödjer du våra kampanjer ekonomiskt och du får också läsa en bra tidning.
En prenumeration kostar 30 kronor i månaden via autogiro. Fyll i talongen i tidningen och skicka in. Du kan också e-posta in uppgifterna eller ringa 08-605 94 00.

Lina Thörnblom

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!