”Bilbo har fått mig att bli fackligt aktiv”

2007-12-19 13:35:29
Till Vederbörande på Kommunal!
Det gjorde mig ont att höra nyheten om att uteslutning av Bilbo Göransson ur facket är aktuell. Han är den som övertalade mig att inte gå ur facket efter den höjda a-kasseavgiften. Han är den som i två år övertalat mig att gå på årsmötena och han är den som försöker få mig att bli mer aktiv i fackliga frågor. Jag är inte ensam om att ha fått Bilbos hjälp. Vi är många från Hässelby som har blivit mer aktiva och intresserade av det fackliga tack vare Bilbo.
När det gäller 18 september så väntade jag mig faktiskt att Kommunal var där, eller är Kommunal för denna regering och dess högerpolitik? Hans iver och engagemang har jag inte sett hos något fackligt ombud eller representant här i Hässelby.
I dagarna har jag gått och funderat på om jag inte skulle anmäla mig som arbetsplatsombud eftersom vi saknar en på jobbet men nu vill jag inte ens vara kvar i facket som medlem. Det är många i Hässelby som delar min uppfattning och det kommer vi att bevisa med namninsamlingar och protester. Bilbo har mycket att ge till facket med sin kunskap, engagemang och bäst av allt som många ombud i facket saknar, ORK!!!

MVH
Zekiye Ciftci

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!