Bra slutspurt nödvändig

2015-06-24 12:31:47
Som väntat var det en marginell ökning i Rättvisepartiet Socialisternas (RS) ekonomikampanj från förra veckan. Detta till största del beroende på att det var midsommarfirande. Men nu behövs en rejäl slutspurt.

Sommarmånaderna brukar inbringa mindre pengar än övriga månader, vilket är naturligt. Många åker på semester och vi som kampanjar varje vecka och samlar in pengar till kampen är följaktligen färre.

Under juni månad har vi ringt runt till våra sympatisörer och tillika prenumeranter på RS veckotidning Offensiv och bett er att höja era avgifter. Hittills har det gett 37 höjningar/nya autogiroprenumerationer, vilket är viktigt för kampen.

Vi är övertygade om att är man beredd att stödja oss politiskt, är man också beredd att stödja oss ekonomiskt. Vi förlitar oss på våra medlemmars, prenumeranters och sympatisörers stöd, såväl politiskt som ekonomiskt, för att föra kampen framåt.

Den sista veckan i juni behöver vi göra en rejäl slutspurt. Om du kan hjälpa till ekonomiskt, sätt in ett bidrag på PlusGiro 87 96 49-2 eller swisha till nummer 123-240 32 85.

Vill du bli aktiv i Rättvisepartiet Socialisterna, ring 08-605 94 00 eller e-posta rs@socialisterna.org. ■

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!