Bra start i Uddevalla

2007-12-12 13:54:25
I helgen genomförde Rättvisepartiet Socialisternas nystartade partiförening i Uddevalla sin första utåtriktade kampanjaktivitet.
Nyfikenheten bland lördagsshopparna var stor och vi fick bra respons, med flera bra diskussioner. Mer förvånande var kanske hur pass välkänt RS är, trots att vi tidigare inte har varit etablerade i Uddevalla.
Tre medlemmar plus en ickemedlem deltog. Vi sålde 24 Offensiv och 3 prenumerationer. Tre personer sa sig vilja gå med i partiet.
Kim Holmstedt

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

Coronaviruskrisen har slagit till hårt med både en hälsokris och ekonomisk kris. Hundratusentals kastas ut i arbetslöshet och osäkerhet, samtidigt som högerpolitiken har lämnat vården, äldreomsorgen och hela samhället extremt sårbart för en pandemi.

Nu mer än någonsin behövs en röst som försvarar arbetares rättigheter, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!