Dags att ringa i varningsklockan

2009-04-15 18:34:36
Sedan förra numret av Offensiv har ekonomikampanjen endast ökat med 4 669 kronor och ligger nu på 17 724 kronor, 22 procent av målet på 80 000 kronor.
Nu återstår bara två veck­or av april och det är dags att ringa i varningsklockorna.

De 4 669 kronorna kommer från tidningsförsäljningar i Luleå och Skåne men också från två bidrag i Mellansverige för EU-valkampanjen.
Det gör bland annat att Mellansverige har slagit sitt mål med 100 procent.
För att vi ska nå 80 000 kronor de två sista veckorna behövs det en satsning på tidningsförsäljningar och an­dra utåtriktade aktiviteter.

I och med att valkampanjen för ArbetarInitiativet nu har satt igång kommer det att genomföras flera aktioner runt om i landet, där RS självklart kommer att sälja Offensiv. Det kommer att bidra till ekonomikampanjen. Men valkampanjen kommer också att leda till en hel del utgifter för materialkostnader, valsedlar med mera.

Därför behöver vi allt stöd vi kan få, självklart genom fler aktiva men också genom ekonomiska bidrag.
Vill man stödja RS och Offensivs kampanjer kan man sätta in ett bidrag på PG 87 96 49-2. Man kan också ta en prenumeration på Offensiv via PG eller autogiro.
Lina Thörnblom

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!