Distriktårsmöte för RS Sthlm

2011-05-25 12:34:26
Den 19 maj hade RS Stockholm ett distriktsårsmöte för alla distriktets medlemmar.

Inledningen till mötet hölls av Anna Löfgren som diskuterade Europa och eurokrisen.
– Eurozonen ligger i sin djupaste kris sedan 1999, då euron infördes. Samtidigt har attackerna på levnadsstandarden för arbetare och unga lett till en våg av kamp mot högerpolitiken i Europa, som inte minst kunnat hämta inspiration från revolutionerna i Nordafrika och Mellanöstern, inledde Anna.
Vidare under mötet diskuterades partibygget och RS Stockholms lokala kampanjer efter en inledning av Ruben Derkert. Just nu kampanjar vi för att simhallarna i Högdalen och i Husby inte ska privatiseras.
Senare under mötet valdes  en ny distriktsstyrelse. Insamlingen på mötet, efter appell av Sara Lindelöf, gav 9 003 kronor.
Louise Strömbäck

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!