Ekonomikampanjen: Målet 80 000 kr inom räckhåll

2008-12-17 13:46:51
Den senaste veckans ekonomikampanj har gett bra resultat, mycket tack vare pre- numerantkampanjen och kampen mot nazisternas upptrappade våld.

Bara under helgen fick Rättvisepartiet Socialisternas (RS) och Offensivs ekonomikampanj in 12 487 kronor,  samt såldes det 351 Offensiv och 23 prenumerationer.
Stockholm stod för hälften av helgens resultat.
Anledningen till att RS och Offensiv har en ekonomikampanj är just att få in pengar för finansiering av våra olika kampanjer som drivs runt om i landet, men även internationellt.

Det totala resultatet hittills för december är 57 302 kronor och 555 sålda Offensiv.
Normalt sett hade det återstått två veckor att sälja än mer tidningar och få in mer pengar men i och med juluppehållet är det kort om tid. Men med bra aktiviteter kommande helgen, med bra insamlingar på partiföreningarnas avslutningsmöten år 2008 och med hjälp av prenumerant­kampanjen har vi chans att slå målet på 80 000 kronor.
Men vi behöver också din hjälp.
Kan du ge ett bidrag till RS kampanjer är det varmt välkommet på PG 87 96 49-2.

Lina Thörnblom

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!