Ekonomikampanjen: Slutspurt sista veckan

2007-10-24 12:20:38
Med nu bara en vecka kvar på oktobers ekonomikampanj måste vi ta i med hårdhandskarna. Vi har mer än hälften kvar av målet på 80 000 kronor i skrivande läge vilket innebär att det är en tuff vecka framför oss för att vi ska ha möjlighet att klara av de utgifter vi har. Vi ligger nu på 39 447 kronor för landet, av det står Stockholm för 17 537, som har målet 40 000.

Trots att kampanjen mot högerregeringen har pågått länge så får den fortfarande ett bra stöd. Men nu kommer vi också att få en ekonomisk skjuts av den antirasistiska kampanj som drivs, främst i Göteborg.
På två dagar har Göteborgs partiföreningar fått 3 020 kronor i stöd till följd av den nazistattack som ägde rum i lördags. Totalt har 105 tidningar sålts och även 72 exemplar av den nyutgivna Sänk Rasismen-handboken.
Denna kampanj tar nu även fart i Stockholm och resten av landet och vi kämpar för samma stöd även där.

Lina Thörnblom

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!