Februari – ingen prutmån

2010-02-17 13:58:30
När vi har passerat mitten av februari ligger ekonomikampanjen på 35 325 kronor, vilket motsvarar cirka 39 pro- cent av målet på 90 000 kronor. Som vanligt krävs en fortsatt hög aktivitetsgrad för att nå målet.

Delvis beror resultatet i februari på den mycket bra insamling som hölls på RS partistyrelse, men det har också genomförts en hel del bra aktiviteter under den senaste tiden.
Exempelvis genomfördes en gatuteater i Haninge centrum mot bankchefernas bonusar och lönelyft, sam- tidigt som en av fyra unga går utan jobb och nedskärningarna på vård och skolor runt om i landet fortsätter.
Även årsdagen av iranska revolutionen har varit aktuell nu i veckan och i Stockholm såldes åtta prenume­rationer på tidningen Offensiv under en manifestation på Sergels torg.
Om du känner någon som skulle vara intresserad av kampen i Iran eller bara vill läsa Sveriges bästa socialistis­ka veckotidning? Tveka inte att höra av dig till prenumerant@socialister­na.org för mer information.
I Sundsvall fortsätter Rädda Vården kampanjen för att rädda de 700 jobb som hotas på Sundsvalls sjukhus.
Rädda Vården-knappar har varit populära och över 40 stycken har sålts i Sundsvall under aktiviteter i veckan.
Nu fortsätter vi februari med bra resultat och fortsatt kamp.
Nils Kaza

Gå med i RS – bli valarbetare

  • Gå med i Rättvisepartiet Socialisterna.
  • Bli valarbetare för RS.
  • Beställ hem Offensiv för försäljning.
  • Värva prenumeranter.
  • Ge ett bidrag till vår ekonomikampanj, PlusGiro 87 96 49-2.
rs@socialisterna.org   •   08-605 94 03

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!