Ge en julklapp till kampen

2016-12-29 12:29:45
Nu är julen här och det är dags för välförtjänta lediga dagar för alla arbetare, aktivister och rättvisekämpar. Men snart rullar det nya året igång, och då gäller det att stå redo för nya kämpatag.

Under december månad har vi hittills samlat in 43 702 kronor. Det slutgiltiga resultatet kommer att presenteras i det nummer som kommer ut efter nyårsafton.

Men visst vill du hjälpa Offensiv att nå målet? Varför inte sätta in en slant till det nya årets kommande kampinitiativ? Nästa år rivstartar med en upptrappad kampanj mot rasism och högerpopulism inför att Trump svärs in till USA:s president den 21 januari. Hans valseger har gett råg i ryggen åt högerextrema och -populistiska krafter runtom i världen. Stöd motståndskampen!

Sätt in en slant via Swish 123 240 32 85, sms:a ”Offensiv 100” till 72550 eller sätt in via PlusGiro 87 96 49-2. Vi vill tacka alla våra sympatisörer för stödet under året och önska alla en god jul! ■

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

Coronaviruskrisen har slagit till hårt med både en hälsokris och ekonomisk kris. Hundratusentals kastas ut i arbetslöshet och osäkerhet, samtidigt som högerpolitiken har lämnat vården, äldreomsorgen och hela samhället extremt sårbart för en pandemi.

Nu mer än någonsin behövs en röst som försvarar arbetares rättigheter, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!