Hittills 73 procent

2013-07-24 11:18:08
Kampanjen mot vinster i välfärden fortsätter att få ett bra mottagande samtidigt som förberedelserna är i full gång inför Stockholm Pride.

Juli månads ekonomikampanj ligger i dagsläget på 73 procent av målet på 40 000 kronor, med totalt 29 376 kronor. Det återstår fortfarande en vecka av Offensivförsäljningar och nästa vecka kommer Rättvisepartiet Socialisterna att delta varje dag på Stockholm Pride genom att ha informationsbord med material till försäljning.

På förra årets pridevecka i Stockholm såldes det 574 Offensiv och 90 prenumerationer. Det är lovande både som avslut för ekonomikampanjen i juli men även för början på augustis. Efter det närmar sig skolstarten och protestdagen den 21 septem­ber mot vinster i välfärden med många utåtriktade aktiviteter.

Lina Rigney Thörnblom

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!