Höjt mål i Malmö/Lund

2009-03-18 14:45:58
Prenumerantioner på Offensiv är en viktig del av inkomsterna i Rättvisepartiet Social-  isternas och Offensivs ekonomikampanj. Denna vecka har vi 2 086 prenumeranter, varav 1 723 är via autogiro.

Störst antal prenumeranter har Offensiv i Stockholmsområdet, den här veckan 1 008 stycken. Bäst spridning har vi i de områden där RS har kommunfullmäktigeledamöter: i Luleå, Umeå och Haninge. Vi har även många och allt fler prenumeranter i Göteborg och Malmö. Men Offensiv sprids i hela landet. I år har tre nya prenumeranter värvats i Uppsala och hela fem i Finspång.
I helgen såldes Offensiv på en lärardemonstration i Luleå och utöver det höll RS tidningsförsäljningar runt om i landet.
I Umeå fick kampanjen Försvara Jobben stort stöd på fredagen då 704 kronor samlades in. 20 Offensiv såldes och också 2 prenumerationer.
Malmös partiförening, som redan har slagit sitt tidigare mål på 2 000 kronor, har höjt målet till 3 000 kronor. Med fler prenumeranter kan också Mellansverige snart slå målet.
Totalt ligger ekonomikampanjen för februari nu på 30 403 kronor, 38 procent av målet på 80 000. Det är ett bra resultat när två helger nu återstår, men takten måste hålla i sig för att den bra början på 2009 ska kunna fortsätta.
I en tid av finanskris och bonusar till företagens ledningar behövs det fler bidrag till kampen för ett nytt riktigt arbetarparti. Stöd kampen med en prenumeration på Offensiv.
Lina Thörnblom

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!