Imponerande februariryck

2016-03-02 12:12:21
Vid månadsskiftet hamnade vi på 57 852 kronor, vilket utgör drygt 72 procent av vårt mål. Jämfört med förra veckan, när vi hade samlat in 27 procent av målet, är det en mycket imponerande ökning även om vi inte nådde hela vägen. Det är dessutom en ökning jämfört med samma månad ifjol.

Under de sista fyra dagarna av februari samlades 29 011 kronor in. Detta är tack vare våra viktiga insatser i bland annat lördagens European March for Refugee Rights samt flera uppskattade bidrag som vi har fått från medlemmar och sympatisörer.

Men nu är mars igång och vi siktar på att samla in 70 000 kronor denna månad. Det är ett högre mål än vi hittills har klarat i år, men resultaten från i helgen bör inte ses som ett undantag, utan tvärtom – de bör ses som ett bevis på vad som är möjligt när vi har välorganiserade aktiviteter med bra uppslutningar.

Vartenda öre vi får används för att driva kampen vidare. Vill du hjälpa oss att klara vårt mål för mars kan du bidra på flera olika sätt. Enklast är att Swisha ett belopp till 123-240 32 85, men det går lika bra att sätta in ett bidrag på PlusGiro 87 96 49-2 eller sms:a ”Offensiv 50” till 72550. Tack för att du stödjer kampen! ■


Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

Coronaviruskrisen har slagit till hårt med både en hälsokris och ekonomisk kris. Hundratusentals kastas ut i arbetslöshet och osäkerhet, samtidigt som högerpolitiken har lämnat vården, äldreomsorgen och hela samhället extremt sårbart för en pandemi.

Nu mer än någonsin behövs en röst som försvarar arbetares rättigheter, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!