Junikampanj för Offensiv

2015-06-12 11:23:47
–Ja, jag kan höja min autogiro för Offensiv. Så har flera trogna prenumeranter svarat när vi har ringt upp den senaste veckan.

På en vecka har 24 prenumeranter höjt från 40 kronor i månaden till 60 eller 100. Det är en majoritet av dem som vi har hunnit ringa. Flera har också varit intresserade att komma på möten med Rättvisepartiet Socialisterna.
– Jag läser tidningen varje vecka. Inte alla artiklar, utan särskilt de längre analyserna på mittuppslaget. De är alltid intressanta, sa en av de prenumeranter jag har talat med.
Offensiv går mot strömmen jämfört med andra tidningar under de senaste åren, både inom vänstern och allmänt. Det går bra att värva prenumeranter och de som redan har tidningen är beredda att ge stöd.
Junikampanjen har målet att att nå 50 höjningar eller nya autogiroprenumeranter. Den innebär också en dialog med Offensivs läsare som ger nya tips och impulser till artiklar och politiska diskussioner. En ny etapp av kampanjen kommer i höst.

Prenumerationer ingår i Offensivs och Rättvisepartiet Socialisternas ekonomikampanj. I juni är målet att nå 40 000 kronor. Det skulle betyda att varje månad under 2015 når ett bättre resultat än motsvarande månad ifjol.
Vi påminner också att vi numera har Swish. Numret är 1232403285. ■

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!