Kamp även i semestertider

2015-07-22 15:30:09
Sommaren är alltid en tuff period då många är bortresta men även på semestern fortsätter kampen för Rättvisepartiet Socialisterna!

Under en kort paus från musiken lyckades RS-aktivister samla in 940 kronor på Öland Roots. 32 Offensiv och 2 böcker såldes på knappt två timmar. Med tio kvar på månaden ligger ekonomikampanjen för juli på 7968 kronor av ett mål på 30 000 kronor.
På måndag börjar Pride i Stockholm, kort efter de viktiga segrarna för hbtq-rörelsen i USA och Irland, segrar som visar att kampen lönar sig.
Vi kommer att aktivt delta i de många mötena som äger rum samt i paraden och det är en viktig möjlighet för oss att föra fram en socialistisk politik i motsats till Prides kommersialisering.

Situationen i Grekland fortsätter att utvecklas och behovet av ett kämpande socialistiskt alternativ blir allt mer tydligt för varje dag. Hittills har vi samlat in 5150 kronor till våra grekiska kamrater i Xekinima vilket är en bra start men vartenda extra öre är en hjälp.
Vill du bidra till våra grekiska kamraters kamp kan du sätta in ett bidrag på PlusGiro 87 96 49-2 eller Swish:a till nummer 123-240 32 85 och märka insättningen ”Grekland”.

Vill du gå med i Rättvisepartiet Socialisterna, ring 08-605 94 00 eller e-posta rs@socialisterna.org.■

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!