Kampanj för välfärd utan vinst ger bra resultat

2013-08-21 11:39:41
Kampanjen för en välfärd utan vinst trappar nu upp tempot inför den landsomfattande demonstrationsdagen den 21 september. Rättvisepartiet Socialisterna är ute flera dagar i veckan för att kampanja, och på torsdag den här veckan hålls upptaktsmöten för Folkkampanj för gemensam välfärd i både Stockholm och Uppsala.

Rättvisepartiet Socialisterna hade under förra veckan aktiviteter både onsdag, fredag och lördag. Kampanjen får ökat stöd bland många som är upprörda över de fortsatta skandalerna, nu senast på Aleris äldreboende i Huddinge.
Aktiviteterna under förra veckan samlade in totalt 8 810 kronor, och 303 exemplar av Offensiv såldes. ­Dessutom tecknade 34 personer nya prenumerationer på tidningen. Det innebär att det här numret av Offensiv går hem till 2 189 personer.
Ekonomikampanjen för augusti ligger därmed hittills på 28 672 kronor av ett mål på 80 000. Med upptrappningen kommer målet med största sannolikhet att nås.

Vi vill gärna nå ut till fler läsare. Har du som läser detta fortfarande inte en prenumeration på Offensiv kan du enkelt teckna en. Skicka ett mail med dina uppgifter till prenumerant@socialisterna.org, eller gå in på www.socialisterna.org för att läsa mer.

Louise Strömbäck

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!