Kampen mot nazism ger resultat

2014-01-06 14:22:04
Under helgens demonstrationer i Stockholm mot rasism och nazism som Offensiv skrivit om deltog många medlemmar ur Rättvisepartiet Socialisterna som sålde Offensiv och prenumerationer på tidningen.

Under LO:s demonstration i Stockholm den 14 december såldes trots regn 28 tidningar och tre prenumerationer för 792 kronor. På antinazistdemonstrationen i Kärrtorp dagen efter såldes 44 tidningar och fem prenumerationer för 2 984 kronor.

December månads ekonomikampanj som snart är slut ligger nu på
41 041 kronor, en stor ökning sedan förra veckan. Det är bland annat tack vare de bidrag vi fått av våra läsare till jubileumsinsamlingen ”Offensiv 40 år”. Det tackar vi för! Insamlingen ligger nu på 50 661 kronor, vilket innebär att målet på 50 000 har nåtts! Man får naturligtvis ändå gärna skänka bidrag till insamlingen.
Autogirokampanjen fortsätter också. Vill du som läser detta ta en prenumeration på Offensiv via ­autogiro, eller ge bort en prenumeration i jul­klapp till någon? Då kan du e-posta till prenumerant@socialisterna.org, eller ringa 08-605 94 03. Man kan även gå in på www.socialisterna.org och läsa mer.
Vill du lämna ett bidrag till jubileumsinsamlingen, sätt in valfri summa på PlusGirokonto 87 96 49-2 och skriv ”40 år”. Tack för ditt stöd!

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!