Kom med i RS valkampanjer i Haninge, Luleå och Göteborg

2018-07-18 10:31:48

foto: Mattias Bernhardsson
Stöd socialisternas valkampanj!

Rättvisepartiet Socialisternas (RS) lokala valkampanjer i Haninge, Luleå och Göteborg drar snart igång på allvar. Vi är det enda partiet som organiserar verklig kamp och har valda representanter som lever på en vanlig arbetarlön samt aldrig röstar för en nedskärning. Vårt fokus är organisering underifrån – det är där kraften till verklig förändring finns. I Haninge och Luleå har vår kamp tillsammans med andra gett oss kommunala mandat – mandat vi kämpar för att försvara i årets val.
Hjälp oss – bli valarbetare, skänk en slant till valfonden och uppmana vänner att rösta på RS. Mejla rs@socialisterna.org eller ring 08-605 94 00.

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!