Kommunal lägger locket på

2007-04-25 17:06:10
Tystnaden är ännu total kring det svar på Kommunals krav som Sveriges Kommuner och Landsting lämnade på måndagen.

Tystnaden betyder fortsatta förhandlingar bakom lyckta dörrar under veckan, innan Kommunals stora förhandlingsdelegation åter möts i Stockholm på fredag.
– Våra medlemmar förväntar sig full information och beredskap för strid, säger Bilbo Göransson i Kommunal sektion 28:s förhandlingsteam för Vällingby-Hässelby, som nu kallar till ett medlemsmöte i början av maj om den hittills alldeles för toppstyrda avtalsrörelsen.
”Vik inte en tum” och ”Vi tar fajten” löd också rubrikerna på två uttalanden om avtalsrörelsen från representantskapet i Stockholms län, berättar bussföraren Peter Boström.

Arne Johansson

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!