Luleå: RS laddar för valet

2010-07-01 15:12:51
I juni har RS Luleå haft två valintensivveckor på rad, där vi uppmanat medlemmar att vara med på två aktiviteter varje vecka utöver vad de brukar vara med på.

Tidningsförsäljningar på stadsdelar, arbetsplatsbesök, ringande till prenumeranter, dörrknack och höjdpunkter som till exempel torgmöten mot USA:s bombövningar, har visat att vi har bra stöd för våra kampanjer.
Resultatet under intensivveckorna har varit mycket bra. Vi sålde 98 valmanifest, tre autogiroprenumerationer och nio månadsprenumerationer. Totalt drog vi in 3 850 kronor till RS/ Offensivs ekonomikampanj. Vi har också värvat en ny medlem och fått flera nya kontakter till partiet.
Intensivveckorna fungerat som en bra avstamp inför valkampanjen.

Sara Lindelöf

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!