Luleå: S har bekänt färg

2010-02-17 14:54:47
I Luleå har Socialdemokraterna sedan valet 2006 styrt med egen majoritet i kommunfullmäktige och under denna period har man tydligt bekänt färg.

”Privatiseringen är en skandal – glöm våra röster i nästa val”, ropades det av anställda på tekniska förvaltningen i en av de demonstrationer som organiserades i protest mot S förslag att privatise-ra delar av tekniska förvaltningen.
I slutet på förra året visade S prov på sin ”arbetarpolitik”, då man sänkte lönen för lågavlönade vårdanställda genom att ta bort helgtillägget. Vad kan vi då vänta efter valet, då arbetslösheten väntas stiga och krisen riskerar att fördjupas?
Rättvisepartiet Socialisterna ställer upp i valet med löftet om att kämpa och för att ge ett alternativ till kapitalismens kris, höger­politik och rasism.
Vi står för bygget av demokratiska, kämpande fackföreningar och ett nytt massförankrat, kämpande arbetarparti.

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!