M-bubblan spricker – ut med Reinfeldt!

2013-10-09 09:59:07
Regeringen har suttit i sju år och klyftorna bara växer. Missnöjet växer mot Reinfeldts regering.

Miljardvinsterna i välfärden, arbetslösheten, bostadsbristen, vårdkrisen, ökad fattigdom – sju år med högerregering bär sitt tydliga resultat.
I partiledardebatten i söndags var Reinfeldt, Björklund osv hur nöjda som helst.

Högern vill fortsätta med skattesänkningarna för de rika, privatiseringarna och försämringar för pensionärer, sjuka och arbetslösa.
Gräsrotsprotesterna mot vinster i välfärden har stor del i i att moderatbubblan punkterats
Folk vill bli av med Reinfeldt, men många vet också att det inte räcker att byta regering.

Stefan Löfvens socialdemokrater har inte lovat att ta bort vinster i välfärden. Och i många kommuner och landsting är det Socialdemokraterna som skär ner och privatiserar. Kampen mot högerpolitiken är därför också en kamp för ett verkligt arbetaralternativ.

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

Coronaviruskrisen har slagit till hårt med både en hälsokris och ekonomisk kris. Hundratusentals kastas ut i arbetslöshet och osäkerhet, samtidigt som högerpolitiken har lämnat vården, äldreomsorgen och hela samhället extremt sårbart för en pandemi.

Nu mer än någonsin behövs en röst som försvarar arbetares rättigheter, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!