Margit Lindgren är död

2012-04-11 10:15:35
80-åriga Margit Lindgren har avlidit. Margit från Solna var ända sedan 1996 och in i det sista en varm, färgstark och inspirerande medlem i Rättvisepartiet Socialisterna, som vi alltid kunde räkna med i alla valrörelser och 1 majtåg.

Margit var alltid en aktiv person, på senare år även inom PRO och talrika cirklar. Så sent som i januari deltog hon på en av RS studiedagar, full av sin alltid starka rättvisepatos med minnen från uppväxten i Västerbottens inland och många år inom vården. Men nu kommer vi aldrig mer att se henne, som de senaste åren beslutsamt tog sig fram på sina kryckor.
Vi sörjer med barnen, släkt och vänner.

Offensivs redaktion

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!