Mycket bra lägerinsamling

2009-07-08 12:47:06
Årets sommarlägerinsamling gav otroliga 53 560 kronor, där hälften var ett stort bidrag från en RS:are i södra Stockholm. Lägret gav också ett mycket bra lyft för ekonomikampanjen i juni, som totalt slutade på 50 352 kronor. Att det inte blev mer än så beror på att en del av summan från sommarlägerinsamlingen kommer att redovisas till julis resultat på grund av skuldsedlar.

Nu ligger vi redan på 31 204 kronor i juli. Enskilda bidrag som inte hör till lägerinsamlingen, på 600 kronor från en medlem i Stockholm och 1 500 kronor från två medlemmar i Östersund, har redan kommit in och vi ber alla som har möjlighet att bidra med en slant till ekonomikampanjen att göra så genom att sätta in sitt bidrag på PlusGirokonto: 87 96 49-2.

Nils Kaza

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!