Norrbotten nära målet

2007-12-19 10:03:47
Rättvisepartiet Socialisternas ekonomikampanj har den senaste veckan knappat in något på målet, men än är det långt kvar.

Göteborgs partiföreningar samlade i helgen in 4 292 kr och sålde 173 tidningar. Detta höjde deras resultat med nästan det dubbla. Den bästa regionen hittills är däremot Norrbotten, som har lyckats samla in 10 110 kr.
En bra skjuts i ekonomikampanjen är, som nämnts tidigare, det flertalet nya autogiroprenumeranter som vi har fått in. Totalt i helgen såldes 40 prenumerationer (varav 13 autogiroprenumerationer). Offensiv är den veckotidning som bland annat rapporterar om regeringens attacker på arbetslösa, sjuka, lågavlönade och invandrare.
Har man inte redan en prenumeration så borde man teckna en, också för att stödja kampen mot högerregeringen. Vi har hittills nått 56 199 kr av målet på 80 000 kr, sålt 788 tidningar och 207 prenumerationer.
Vill man ge en tidig julklapp till ekonomikampanjen, så välkomnas det till pg 87 96 49 – 2.
Lina Thörnblom

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!