Nu behöver takten öka

2016-02-17 14:01:44
Denna vecka har tyvärr varit lite långsam med 5 744 insamlade kronor sedan det senaste numret av Offensiv. Det innebär att vi nu har samlat in 14 847 kronor, vilket endast är 18 procent av vårt mål med mindre än två veckor kvar i februari.

Fram tills slutet av månaden behöver vi en riktig insats vad gäller ekonomikampanjen med bra uppslutningar på alla våra aktiviteter från såväl medlemmar som sympatisörer. Hör av dig om du kan vara med.

Vid sidan av ekonomikampanjen har vi även en insamling till Committee for a Workers’ International, den internationella socialistiska organisation som Rättvisepartiet Socialisterna är den svenska sektionen av och som finns i över 45 länder i alla världsdelar. Hittills har 37 795 kronor av ett mål på 65 000 kronor samlats in. Vill du bidra till insamlingen, se infon nedan. Glöm inte att märka ditt bidrag ”CWI”.

De pengar som vi samlar in till ekonomikampanjen används för att driva de olika kampanjer vi är aktiva i, som skolkampanjen i Luleå och antirasism runt om landet. Vill du bidra kan det göras på flera sätt – enklast är att Swisha ett belopp till 123-240 32 85. Alternativt kan man sätta in pengar på PlusGiro 87 96 49-2 eller SMS:a ”Offensiv 100” till 72550. Tack! ■

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!