Nu gör vi ett rejält ryck!

2016-02-24 12:00:18
Vi kommer att behöva ett rejält ekonomiryck fram tills slutet av månaden då februari hittills har varit en ganska svag månad. I skrivande stund har 22 184 kronor samlats in. Målet för februari är dock 80 000 kronor, vilket betyder att nästan tre fjärdedelar av målet återstår. 

Det är således viktigt att alla partiföreningar har utökade och extra försäljningar under de kommande dagarna. Det är inte första gången, och det kommer heller inte att vara sista gången, som vi behöver en stark insats vid slutet av månaden. Men de imponerande resultat som vi har haft under de senaste månaderna visar att vi, med bra uppslutningar och stöd från våra läsare och sympatisörer, kan ge en riktig boost till ekonomikampanjen på kort tid.

Att samla in pengar är aldrig en enkel uppgift för ett revolutionärt socialistiskt parti som Rättvisepartiet Socialisterna. Vi är ett parti för massorna, inte för miljonärerna och vi är därför helt beroende av det ekonomiska och politiska stödet vi får från våra medlemmar, sympatisörer och läsare. 

Har du en extra hundralapp (eller större) i bakfickan, skänk den gärna till oss via PlusGiro 87 96 49-2. Alternativt kan du bidra genom att Swisha 123-240 32 85 eller sms:a ”Offensiv 100” till 72550. Tack! ■


Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!