Nu har prenumerantkampanjen börjat

2009-11-18 16:57:32
Nu börjar årets stora prenumerantkampanj. Målen är att sälja minst 300 autogiroprenumerationer och ytterligare minst 100 niomånaders- eller helårsprenumerationer fram till den 5 januari 2010.

Rättvisepartiet Socialisterna driver kampanjer för asylrätten och mot kvinnoförtryck, nedskärningar och nazism. En av våra största kampanjer just nu är Unga Kräver Jobb Och Grön Framtid, som vi driver inför klimattoppmötet i Köpenhamn och i samarbete med Elevkampanjen/ISR. Till hösten nästa år kommer vi att satsa på att försvara våra 8 kommunala mandat i Umeå, Luleå och Haninge i valkampanjen.

Det bästa sättet att stödja våra kampanjer mot nedskärningar och rasism, förutom att själv bli medlem, är att prenumerera på Offensiv.

En niomånadersprenumeration kostar just nu endast 250 kronor (ord pris 270 kronor, erbjudandet gäller fram till 2009-12-14).
En autogiroprenumeration kostar 30 kronor i månaden. De som vill kan betala mer som ett regelbundet stöd till Rättvisepartiet Socialisterna. Man väljer själv vilken dag i månaden pengarna ska dras från kontot.

Om du vill ha en prenumeration, kontakta Offensiv vie e-post: prenumerant@socialisterna.org eller per telefon: 08-605 94 03. Vi behöver namn, adress och telefonnummer. För autogiroprenumerationer krävs också kontouppgifter och personnummer.

Sebastian Olsson

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!