Nu höjer vi tempot i prenumerantkampanjen

2009-11-25 17:41:48
Offensivs ­prenumerantkam­panj ligger hittills på 80 autogiro- och 7 niomånaders- prenumerationer. Målet är 300 autogiro- och 100 niomånaders- eller helårsprenumerationer till 5 januari. För att nå målet måste vi öka takten.

Det bästa sättet att stödja våra kampanjer mot nedskärningar och rasism, förutom att själv bli medlem, är att prenumerera på Offensiv.
En niomånadersprenumeration kostar just nu endast 250 kronor (ord pris 270 kronor, erbjudandet gäller fram till 2009-12-14).

En autogiroprenumeration kostar 30 kronor i månaden. De som vill kan betala mer som ett regelbundet stöd till Rättvisepartiet Socialisterna. Man väljer själv vilken dag i månaden pengarna ska dras från kontot.
Om du vill ha en prenumeration, skicka e-post till prenumerant@socialisterna.org el­ler ring på tel 08- 605 94 03. Vi behöver namn, adress och telefonnummer.
För autogiro­prenumerationer behövs också kontouppgifter och personnummer.

Sebastian Olsson

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!