Offensiv når 2 190 pren

2011-08-31 13:55:33
Den senaste tidens prenumerationssatsning har lönat sig. Denna vecka når Offensiv 2 190 prenumeranter. Bland annat ledde detta till att RS partistyrelse i helgen antog målet att ha 2 000 prenumeranter via autogiro när nummer 1 000 av Offensiv kommer ut i maj nästa år.

På RS partistyrelse den gångna helgen hölls också en sedvanlig insamling som trots flera insamlingar den senaste månaden resulterade i 12 170 kronor.
Mål sattes även för ekonomikampanjen för resten av 2011. Inför S14 och S17, det vill säga demonstrationerna mot högerpolitiken och rasismen som hålls i september, har en mobiliseringskampanj redan startat över hela landet.
RS skolbesök har återupptagits efter sommaren och nu startar en intensiv kampanj med flygbladsutdelning, affischeringar och informationsbord på orter över hela landet. Det kommer att leda till många sålda tidningar till de som stödjer kampanjen, men det leder också till utgifter för affischer, flygblad o s v.
Ännu återstår två dagar på augusti, men målet för ekonomikampanjen har redan slagits. Slutresultat redovisas i nästa nummer.
Lina Thörnblom

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!