Öka takten inför valet

2018-07-18 10:31:48
Efter lite mer än två veckor har vi fått in 7 235 kronor. Det är nästan en fjärdedel av vår målsättning. I dagsläget är Stockholm den region som kommit längst med 41 procent av det lokala målet, följt av Västsverige på 26 procent. Målet för juli månad är 30 000 kronor, vilket är lägre än vanligt. Men det betyder inte att det bli lättare att klara målet då många är lediga. Vi behöver således hjälp under månaden och det allra största bidrag som du kan ge är att vara med, att hjälpa oss i våra kampanjer.
Våra aktiviteter är ett fantastiskt sätt att kunna diskutera en socialistisk politik. Vi behöver även extra hjälp under hösten i valrörelsen som startar den 30 juli – kontakta oss om du vill hjälpa till.
Stöd vårt arbete nu genom att skänka en slant. Detta gör du enklast genom att Swisha till 123-240 32 85, men det är också möjligt att sätta in pengar på PlusGiro 87 96 49-2 eller SMS:a ett bidrag – skriv ”Offensiv 50” i ett meddelande till 72550. Tack!

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!