Över 1 500 sålda Offensiv

2015-09-30 15:55:13
Så där! Slutresultaten kommer inte förrän nästa vecka, men med ett par dagar kvar har vi redan i skrivande stund klarat målet för september. Hittills har vi samlat in 74 149 kronor under månaden. Vi har även sålt 1 536 exemplar av Offensiv, vilket är mer än dubbelt så många som under september i fjol och drygt 400 fler än i augusti.

Det är nu andra månaden i rad som vi lätt har överstigit målet, vilket är ett tecken både på att höstarbetet är i full gång, men också på en ökad medvetenhet och aktivitet i samhället i stort. 

Detta syns tydligt i de många demonstrationer och frågor som Rättvisepartiet Socialisterna (RS) har ingripit i under september, som demonstrationerna i solidaritet med världens flyktingar, mot utvisningar av Hanna och Sofia eller mot TTIP-avtalet. Vi har även deltagit i storstrejken i Finland. 

I helgen hölls det viktiga demonstrationer mot Förbifart Stockholm och mot nedläggningen av BB och kvinnosjukvården i Örnsköldsvik, där imponerande
1 116 kronor samlades in. Läs mer om demonstrationerna på sidan 5 respektive 16.

Dessa är några exempel på den kamp som allt snabbare växer fram och som Rättvisepartiet Socialisterna kommer att spela en viktig roll i, men vi behöver ditt fortsatta stöd för att göra det. Ge oss en bra start på oktober och sätt in ditt bidrag på PlusGiro 87 96 49-2. Det går också bra med Swish till 123-240 32 85. ■

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!