Över 100 nya AG-pren

2015-11-18 16:09:27
Med mindre än två veckor kvar av november är vi en bit ifrån målet. Hittills har vi samlat in 30 281 kronor, vilket motsvarar 37 procent av målet. Samtidigt har prenumerationskampanjen nu slagit 100-gränsen med totalt 112 nya autogiroprenumeranter. 

Eftersom december är en kort och ofta oförutsägbar månad när det gäller ekonomikampanjen är det särskilt viktigt att vi klarar målet för november. Men vi behöver din hjälp.

När vi säger att vi inte tar emot pengar från storföretagen är det inget utspel. Vi gör det för att garantera vår politiska självständighet och för att bättre kunna kämpa för och tillsammans med arbetare, ungdomar, flyktingar och alla som exploateras av det kapitalistiska systemet. Det är därför våra representanter inte tar emot arvoden och istället lever på en vanlig arbetarlön – något som är helt främmande för etablissemangspartierna. 

Men det innebär också att vi är beroende av det politiska och ekonomiska stöd som vi får från våra medlemmar och sympatisörer för att driva våra kampanjer. Har du en extra hundralapp i fickan och vill stödja kampen, sätt gärna in den på PlusGiro 87 96 49-2. Alternativt kan du Swisha till 123-240 32 85 eller SMS:a ”Offensiv 100” till 72550. ■

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!