Prenumerationskampanj

2015-12-04 14:17:04
Rättvisepartiet Socialisternas årliga prenumerationskampanj är i full gång, där vi försöker att få så många nya prenumerationer som möjligt via autogiro. Prenumerationskampanjen har vi av flera anledningar: Vi vill kunna nå ut med vår politik till så många som möjligt, men också för att kunna finansiera de många proteströrelser, kampanjer och nätverk som vi tar initiativ till eller driver på inom.

Om du prenumererar på Offensiv får du inte bara Sveriges bästa socialistiska tidning hem varje vecka, med kamprapporter, analyser och aktivism såväl lokalt som globalt. Du stödjer också den kamp vi utkämpar för välfärd, likaberättigande, jämställdhet och socialism – mot rasism, sexism, nedskärningar och högerpolitik. Vi står för gemensam kamp mot alla de av klassamhället sprungna splittrande förtrycken. Teckna en prenumeration genom att mejla prenumerant@socialisterna.org, eller ring 08-605 94 00. ■

Prenkampanjen

Mål: 300 nya autogiro­prenumerationer

Hittills 4/12: 169 nya

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!