Raska steg mot målet

2015-10-14 15:08:09
Det är snart mitten av månaden och vi ligger på strax över 37 procent av målet med 30 395 kronor i skrivande stund. Det är dock inte alls ovanligt att vi har lite mer än hälften av målet kvar vid det här laget bara för att få en riktig spurt under månadens andra halva. 

Det bör dock nämnas att Sydsverige redan har slagit sitt mål efter en väldigt intensiv vecka med flera aktiviteter, medan det i Mellannorrland samlades in 1 229 kronor på den enorma manifestationen till försvar av Sollefteå sjukhus vid Socialdemokraternas möte i Kramfors. 

Denna vecka inleder vi också årets prenumerationskampanj där målet är att värva 300 nya autogiroprenumerationer innan årets slut. De första resultaten publiceras först nästa vecka och under kampanjens gång kommer vi att redovisa hur det går.  

Är du en ny läsare och vill fortsätta stödja Rättvisepartiet Socialisterna och Offensiv, hör av dig och teckna en prenumeration för bara 40 kronor i månaden. 

Alternativt kan du sätta in ett bidrag på vårt PlusGiro 87 96 49-2  eller Swisha det till 123-240 32 85. Det går även bra med att sms:a ”Offensiv 50” till 72550. ■

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!