RS de enda med politik på Norrbydagen

2015-06-17 12:56:35

foto: RS Borås
Rättvisepartiet Socialisterna fanns på plats under Norrbydagen.

Fredagen den 12 juli hölls Norrbydagen i Borås, en lokal förortsfestival, för första gången. Klockan 13 samlades en stor del av stadsdelens invånare, mestadels barn, på den stora gräsytan och fotbollsplanen vid Dalbogatans början.

Dagen bjöd på en mängd olika aktiviteter, bland annat muskuppträdanden, fotbollsturnering, sakbytartält, fika och helgrillat lamm.

Rättvisepartiet Socialisterna (RS) delade tält med Vänsterpartiet och Ship to Gaza. Även Socialdemokraterna fanns på plats, men Rättvisepartiet Socialisterna var ensamma om att tillhandahålla politiskt material och prata om förortens framtid.

RS bokbord var välbesökt och tre medlemmar sålde 16 Offensiv och annat material under dagen. ■

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!