RS-medlemmar på nya orter

2011-03-23 14:48:20
Fyra nya medlemmar gick med i Rättvisepartiet Soci­alister­na i helgen. En av dem är Simone Järnhult, 19 år från Borås. Partiets aktiva kamp fångade hennes intresse.

– Jag var med i Ung Vänster i Borås, satt i styrelsen som ordinarie ledamot. Men gick ur för att inte flyta med strömmen åt höger. Jag har tröttnat på högervridningen. Jag ville gå med i RS för det är mer direkt aktion, RS är aktiva och pratar inte bara, utan agerar. Jag var med på den demonstration som partiet organiserade i Göteborg för Tunisien och Egypten. För mig är de viktigaste frågorna feminism, antirasism och välfärdsfrågor. Därför passar RS mig perfekt, säger Simone Järnhult.

RS går framåt på nya och nygamla orter. Två av de nya medlemmarna bor i Piteå och den fjärde i Säffle. Partiet fick också fler nya intresserade under helgen.

Intresserad? Kontakta i så fall rs@socialisterna.org

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!