RS nu i Piteå

2011-10-05 13:59:30
Rättvisepartiet Socialisterna i Luleå och Boden har under de senaste månaderna varit mycket i Piteå för att bygga RS, med de hittills 5 medlemmar som finns i Piteå och dess omnejd, plus ett antal intresserade.

Tisdagen den 27 oktober bildades RS Piteå officiellt som partiförening. Det har den senaste tiden varit en rad lyckade möten och aktiviteter i Piteå, vilket har resulterat i att en ny partiförening kunnat bildas.
Det är första gången RS har partifö­reningar i Luleå, Piteå och Boden samtidigt.

Partiföreningen kommer att driva kampanjer mot vårdnedskär­ningar och mot rasism på skolorna.
På det första mötet antogs ett ekonomimål på 2 000 ­kronor för oktober månad och man valde även en lokal styrelse samt planerade in nästa möte och aktiviteter.
En viktig sak för partiförening­en nu är att få många intresserade av RS Norrbottens och Elevkampanjens höstläger den 15-16 oktober.

Josephine Landström

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!